02.02.2016

Flottweg wzbudza zainteresowanie

Nasz mózg łatwiej zapamiętuje zdjęcia i opowiadania niż teksty, dane i liczby. Dlatego w celu bardziej obrazowego objaśnienia nowości, produktów i operacji, Flottweg stawia na filmy. Filmy wideo dotyczące techniki oddzielania mechanicznego można znaleźć na YouTube, Vimeo i Dailymotion.

Brzmi ciekawie? Tutaj dowiesz się szczegółów.

movie

Mówiąc o filmach wideo myślimy przede wszystkim o YouTube. Nic dziwnego, przecież YouTube to najsłynniejszy portal wideo na świecie. Ponad miliard użytkowników codziennie ogląda materiały wideo przez setki milionów godzin, a ich liczba z każdym rokiem rośnie.

Również Flottweg ma swój kanał YouTube. Od produkcji soku jabłkowego po wirtualne zwiedzanie zakładu – w naszym kanale każdy znajdzie odpowiedni film. Regularnie dodawane są nowe filmy. Chcesz być zawsze na bieżąco? Kliknij ten link, aby się subskrybować nasz kanał.

Vimeo

Video + me. To jest Vimeo. Podejście do filmów wideo jest czymś, co wyróżnia ten nowojorski portal, a jednocześnie powodem, dla którego korzystają z niego miliony członków. Flottweg ręczy za swoje produkty i ich jakość. Chcielibyśmy to pokazać w naszych filmach w tym kanale. Chcesz zajrzeć za kulisy? Wejdź na nasz kanał:

Dailymotion

Dailymotion, mający ponad 128 milionów użytkowników miesięcznie, jest najpopularniejszą europejską platformą wideo. Można na niej znaleźć bogatą ofertę transmisji na żywo, wiadomości w czasie rzeczywistym i miliony filmów. W swoim kanale Flottweg proponuje klientom z całego świata informacje, które wykraczają poza same opisy produktów. Chcesz się dowiedzieć więcej? Kliknij ten link, aby nas odwiedzić na Dailymotion:

Bądź na bieżąco z Flottweg!