02.09.2020

Engineered For Your Success – nasz nowy film

Engineered For Your Success – to właśnie Flottweg. Podsumowując, tylko jedno liczy się dla Flottweg: sukces klienta. W filmie prezentujemy naszą obietnicę marki i nasz entuzjazm wobec technologii oddzielania. Poczuj energię Flottweg.

markenfilm_05

Technologia oddzielania jest podstawą nowoczesnego życia. Czy jest to przetwarzanie soków, produkcja skrobi, czy recykling odpadów plastikowych. Oddzielanie faz stałych i ciekłych odgrywa kluczową rolę wszędzie. Maszyny, takie jak wirówki dekantacyjne lub separatory, nie są w żadnym razie prostymi, standardowymi produktami z półki sklepowej. Są wynikiem precyzyjnej pracy, szczegółowego opracowania i ogromnego entuzjazmu dla efektów. W firmie Flottweg ten entuzjazm przenika wszystkie obszary firmy i przekłada się na obietnicę dla klientów – Engineered for your Success.

Engineered for your Success – to stwierdzenie najpełniej wyraża obietnicę naszej marki.

W jaki sposób? We Flottweg robimy wszystko, co w naszej mocy, aby umożliwić klientom osiąganie wymiernie lepszych wyników. To może oznaczać lepsze wyniki finansowe, większą wydajność, niezawodność, maksymalną stabilność procesu lub po prostu najlepsze rozwiązania i rezultaty w oddzielaniu. Podsumowując, tylko jedno liczy się dla Flottweg: sukces klienta.

Aby pokazać nasz wielki entuzjazm, przygotowaliśmy nowy film. Zabierze Cię w podróż za kulisy działania naszej firmy. Możesz poczuć energię Flottweg i zanurzyć się w świat technologii oddzielania. Dobrej zabawy.

Do formularza kontaktowego   +48 22 732 22 30   Contacts worldwide