04.12.2019

Sukces oznacza...ciągłe dopasowywanie się.

Zwiększenie liczby pracowników z blisko 500 w roku 2009 do ponad 1000 potwierdza silny wzrost firmy Flottweg w ostatnich latach. Dlatego też za swój obowiązek uważamy dalszy rozwój i umocnienie marki Flottweg. Chcemy bowiem, żeby nasi klienci oraz nasi pracownicy możliwie szybko i dokładnie poznali atuty Flottweg.

relaunch

W tym kontekście pragniemy też ulepszać stronę internetową firmy Flottweg, stanowiącą ważny punkt kontaktowy i informacyjny, dopasowując ją do stale zmieniających się warunków cyfrowego świata. Liczba osób odwiedzających co miesiąc witrynę firmy zwiększyła się w ostatnich dziesięciu latach niemal czterokrotnie – w 2018 roku wpłynęło już za jej pośrednictwem ponad 4000 próśb o kontakt.

Nasza deklaracja „Engineered For Your Success” najkrócej wyraża obietnicę składaną przez markę: reprezentując Flottweg, dajemy wszystko, aby nasi klienci osiągali z nami wymiernie lepsze wyniki. Aspekt ten uwzględniliśmy już w naszym nowym wizerunku marki, a w przyszłości chcielibyśmy go jeszcze dobitniej podkreślić również na w naszej witrynie internetowej.

Tworząc na nowo stronę internetową firmy Flottweg, pragniemy zaoferować zarówno potencjalnym, jak i stałym klientom, a także naszym pracownikom platformę, na której szybko znajdą odpowiednie informacje. Chodzi tu o rozwiązania procesowe dla aplikacji użytkowników, dane osób kontaktowych na miejscu, informacje serwisowe czy oferty pracy dla specjalistów.

Aby pozostać w światowej czołówce, w połowie listopada zaprezentujemy nowy design naszej strony. To jednak dopiero początek ciągłego procesu ulepszeń. Uczynienie strony jeszcze bardziej przyjazną dla użytkownika wymaga też sięgnięcia po informacje zwrotne od rzeczywistych użytkowników. Dlatego też z radością czekamy na wszelkie informacje i sugestie: marketing@flottweg.com

Do formularza kontaktowego   +48 22 732 22 30   Contacts worldwide