31.03.2015

Flottweg na targach WasteTech-2015 w Moskwie

Od 26 do 28 maja 2015 r. firma Flottweg będzie uczestniczyć w międzynarodowym forum targowym w zakresie gospodarowania odpadami, technologii środowiskowych i energii odnawialnych WasteTech-2015. Targi są organizowane co 2 lata w Crocus Expo, największym kompleksie wystawienniczym w Moskwie. Targi są najważniejszym wydarzeniem w branży gospodarowania odpadami i przyciągają około 7000 specjalistów i zwiedzających.

wastetech

Na stoisku firmy Flottweg (stoisko nr F2) w hali nr 8 (pawilon 2) zostanie zaprezentowany dekanter C4E-4 z nowej serii C-XI. Dekantery z serii C-XI to najnowsze urządzenia wykonane w słynnej jakości Flottweg, zaprojektowane specjalnie z myślą o uzdatnianiu ścieków i osadu powstających podczas uzdatniania wody. Są efektem najnowszych osiągnięć inżynieryjnych i technologicznych oraz w zakresie systemów pomiaru i kontroli.

Nową generację „ekologicznych” wirówek firmy Flottweg wyróżnia wysoki poziom niezawodności oraz optymalny stosunek jakości do ceny. Nieprzerwana, wygodna eksploatacja, w pełni zautomatyzowany tryb roboczy oraz niezawodność dekanterów Flottweg potwierdzona w wielu lokalizacjach w Rosji oraz doskonały serwis firmy Flottweg w pełni odpowiadają nowoczesnym wymogom obowiązującym zarówno w przedsiębiorstwach świadczących usługi mieszkaniowe i komunalne, jak i w całym przemyśle.

Specjalnie zaprojektowane stoisko Flottweg pozwoli nam nie tylko w zrozumiały i przejrzysty sposób przekazywać wszystkim zainteresowanym zwiedzającym informacje na temat firmy Flottweg, jej produktów i korzyści związanych z ich wykorzystaniem w oczyszczalniach ścieków, lecz także zapewni pracownikom firmy możliwość wygodnego prowadzenia negocjacji z wieloma spośród naszych gości.

Zapraszamy do spotkania na naszym stoisku na targach WasteTech-2015!