31.08.2016

Flottweg na targach WEFTEC 2016 w Nowym Orleanie

Od 26 do 28 września 2016 firma Flottweg prezentuje najnowsze trendy w technologii mechanicznego oddzielania na targach WEFTEC w Nowym Orleanie. Water Environment Federation’s Annual Technical Exhibition and Conference to największe targi tego rodzaju w Ameryce Północnej.

Flottweg zaprasza na targi WEFTEC 2016 — numer stoiska: 2001!

weftec2016

Targi WEFTEC od 1928 r. oferują odwiedzającym informacje na temat wody i ścieków. Od tego czasu początkowo mała konferencja stale się rozrastała. W ubiegłym roku ponad 250 000 zarejestrowanych odwiedzających odwiedziło targi.

Także na tegorocznych targach WEFTEC firma Flottweg jest obecna na swoim własnym stoisku.

Dodatkowo 27 września firma Flottweg daje odwiedzającym możliwość zacieśniania partnerstwa i nawiązywania kontaktów przy barze i przekąskach!

Obok wielu interesujących informacji na temat odwadniania i zagęszczania osadów ściekowych firma Flottweg prezentuje na swoim stanowisku nową wirówkę dekantacyjną C2E. Dekanter firmy Flottweg został zaprojektowany specjalnie do odwadniania i zagęszczania mniejszych porcji osadu ściekowego. C2E łączy pełne know-how firmy Flottweg w kompaktowej i oszczędzającej miejsce konstrukcji. Jako czołowy dostawca w branży techniki mechanicznego oddzielania firma Flottweg dysponuje dekadami doświadczenia w zakresie oczyszczalni i ścieków.

Dowiedz się więcej o naszych maszynach i instalacjach do oddzielania fazy stałej i ciekłej —

odwiedź firmę Flottweg na targach WEFTEC 2016!

Gdzie: WEFTEC Nowy Orlean 2016

Kiedy: 26 do 28 września 2016