07.01.2019

Pomyślna recertyfikacja naszego systemu zarządzania jakością zgodnie z normą DIN EN ISO 9001:2015

W październiku 2018 roku z powodzeniem przeszliśmy recertyfikację zgodnie z normą DIN EN ISO 9001:2015. Nasza spółka zależna Flottweg Veronesi Separatori przeszła recertyfikację we wrześniu tego roku. Spółka Veronesi Separatori została po raz pierwszy certyfikowana zgodnie z normą DIN EN ISO 9001 w listopadzie 2007 roku.

iso-9001-certified

ISO 9001 to najważniejsza norma międzynarodowa w segmencie zarządzania jakością. Określa wymagania dotyczące efektywnego zarządzania jakością. W ramach audytu zewnętrznego LRQA przyjrzała się naszym strukturom i procesom. Od 24 lat firma Flottweg SE uzyskuje certyfikat ISO 9001, zaś nasz system zarządzania jakością jest nieustannie udoskonalany. To usprawnienie jest podstawą dalszego rozwoju naszego przedsiębiorstwa.

Udana recertyfikacja potwierdza wysoką jakość naszej pracy, a także ciągłych ulepszeń, które można z powodzeniem wdrożyć tylko w koleżeńskiej atmosferze pracy. Koncentrujemy się na zadowoleniu naszych klientów i pracowników.

Specjalne podziękowania kierujemy do naszych pracowników. Chcielibyśmy podziękować za energiczne i kompetentne wsparcie. Osiągnięcie tego rezultatu nie byłoby możliwe bez Państwa!