27.08.2015

Flottweg w mediach społecznościowych

Znajdźcie Państwo Flottweg w mediach społecznościowych i odwiedzajcie nasze profile na LinkedIn, YouTube lub Xing. Regularnie zamieszczane aktualności, filmy i ogłoszenia pozwolą być na bieżąco i towarzyszyć firmie Flottweg na co dzień.

Gdzie mogą nas Państwo znaleźć? Tutaj poznają Państwo wszystkie szczegóły.

socialmedia

YouTube jest najbardziej znanym serwisem internetowym udostępniającym wideo na świecie. Użytkownicy mogą bezpłatnie oglądać, oceniać i zamieszczać materiały wideo. Czy wiedzieli Państwo, że wszystkie filmy Flottweg są dostępne na YouTube?

Flottweg z sukcesem prowadzi kanał YouTube, który co miesiąc odwiedza prawie 8000 użytkowników. Regularnie udostępniamy nowe filmy o naszym przedsiębiorstwie, maszynach i procesach. Prosimy kliknąć link i subskrybować kanał: https://www.youtube.com/user/FlottwegAG

LinkedIn jest międzynarodową siecią służącą do utrzymywania istniejących i nawiązywania nowych kontaktów biznesowych. Ze swoimi ponad 227 milionami zarejestrowanych użytkowników z ponad 200 krajów jest on obecnie największą na świecie platformą tego rodzaju i należy do 20 najczęściej odwiedzanych stron internetowych na świecie.

Flottweg prowadzi profil przedsiębiorstwa na LinkedIn, zamieszcza ogłoszenia i regularnie publikuje aktualności. Prosimy kliknąć link i odwiedzić nasz profil: https://www.linkedin.com/company/flottweg-separation-technology-inc-

Xing

Xing jest niemieckojęzyczną siecią, która umożliwia nawiązywanie kontaktów zawodowych.

Użytkownicy lub przedsiębiorstwa mogą założyć profil, szukać profesjonalnych pracowników, zamieszczać oferty pracy, organizować sesje i brać udział w dyskusjach w grupach specjalistycznych.

Fani naszego profilu Flottweg na Xing nie przegapią żadnych nowości z obszaru personalnego. Prosimy kliknąć link i subskrybować nasz profil:  https://www.xing.com/companies/flottwegse