12.03.2021

2020 – wyjątkowy rok wystaw dla moskiewskiego oddziału firmy Flottweg

Pandemia koronawirusa wpłynęła na wiele wydarzeń i wystaw. Z jej powodu wiele z nich zostało w zeszłym roku przełożonych lub odwołanych.  W Rosji jesienią 2020 roku mogły się odbyć przynajmniej niektóre wystawy. Nasza rosyjska spółka zależna wzięła udział w tych wydarzeniach, pokazując klientom, że wspieramy ich nawet w tych trudnych czasach.

russian-exhibitions-2020_16

Targi EcwaTech to jedna z największych wystaw firm z branży gospodarki wodnej w Europie Wschodniej. Moskiewski oddział firmy Flottweg zaprezentował nasze najnowsze osiągnięcie w dziedzinie technologii separacji: urządzenie Flottweg Xelletor. Wirówki dekantacyjne należące do nowej serii X zostały zaprojektowane specjalnie do odwadniania osadów w oczyszczalniach ścieków. Nasze stoisko odwiedzali nie tylko przedstawiciele małych i średnich firm, ale także renomowanych uczelni: przyszli decydenci.

Kolejną wystawą, która mogła odbyć się w zeszłym roku, były targi Agroprodmash – ważne wydarzenie branży spożywczej. W gronie wystawców znalazły się firmy z branży żywności i napojów. Nie mogło tam też zabraknąć moskiewskiego oddziału firmy Flottweg, który oferował informacje i wsparcie partnerom oraz klientom. Zainteresowania odwiedzających były bardziej sprecyzowane niż w poprzednich latach.

Trzecim wydarzeniem udziałem moskiewskiego oddziału firmy Flottweg, były targi Ecoforum. Wydarzenie to wyznacza trendy w dziedzinie ochrony środowiska. Uczestnikami są instytucje publiczne oraz eksperci. Byli tam również obecni eksperci firmy Flottweg.

W tym roku moskiewski oddział firmy Flottweg planuje wziąć udział w kilku jesiennych wydarzeniach, tak aby zapewnić klientom wsparcie, jakiego oczekują.

Do formularza kontaktowego   +48 22 732 22 30   Contacts worldwide